Saturday, April 21, 2012

New Background!!!

Kawan-kawan masih lagi blog and owner yang sama cuma Blog Kasihku Abadi already change new background.. kenapa dah bosan ker dengan background yang lama?? eehhhh.... tak lah saja nak tukar mood berblogging ngehngeh~~ sekurang-kurangnya bila berwajah baru semangat pun baru.. yeke??//##%&?? (^_^)
  

Ini background lama ..suka sangat cute n simple


Background baru pula nampak lebih segar

Both of background masih lagi menggunakan http://www.miminicolebackgrounds.blogspot.com   Thank you so much mimi i really love it and it is so cute!!!

No comments:

“Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik,sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) do’a permohonan” (Surah Ali-Imran Ayat 38)

''Wahai Tuhan Kami, jangan kau biarkan daku seorang diri dengan tidak meninggalkan zuriat dan kaulah jua sebaik-baik mewarisi. "
(Surah Al-Anbiya Ayat 89)

“Ya Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami isteri-isteri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami insan bagi orang-orang yang bertakwa.” (Surah Al-Furqan Ayat 74)

"Ya Tuhanku, sungguh tulangku sudah lemah dan kepalaku dipenuhi uban, dan aku tidak pernah kecewa bagi berdoa kepadaMu, ya Tuhanku. Dan sungguh, aku khuatir pada keluarga sepeninggalanku dan isteriku seorang yang mandul. Maka anugerahilah aku seorang anak daripada sisi-Mu..."
(Surah Maryam ayat 4-5)