Wednesday, August 3, 2011

CiCi Buat Aksi Terlampau 18SX


Jom tengok aksi hebat dari CiCi..
sibuk kami buka puasa tadi CiCi pun join sama buka puasa. Akibat terlebih makan, CiCi dengan aksi kuak lentang didepan pintu toilet.


~~ Comelnya CiCi tidur macam nie ~~


~~ snap bahagian muka plak ~~


~~ alamak flash camera buat CiCi tersedar..tidor2 ayam upernya ~~


~~ ohhh tidak CiCi sambung tidur semula dengan lenanya ~~

Pesanan penaja  pada kawan2 yang ada bela kucing tu..time berbuka kalo x nak diganggu oleh "sicomel" korang bagilah "sicomel" melantak banyak2. Confirm bunyi eooowww pun tak ada. Kalo eooowww jugak korang serkop je dengan tudung saji ngehngeh


p/s : teringat pulak masa CiCi baru lahir..satu hari tu CiCi hilang..terharu aku tengok en suami cari CiCi sampai ponteng keje..dari pagi sampai malam en suami cari..rupanya CiCi nyorok belakang almari TV.

2 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comelnyerr cici :)

Ros Diana said...

mmg comel sangat cik moon..buah hati pengarang en suami

“Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik,sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) do’a permohonan” (Surah Ali-Imran Ayat 38)

''Wahai Tuhan Kami, jangan kau biarkan daku seorang diri dengan tidak meninggalkan zuriat dan kaulah jua sebaik-baik mewarisi. "
(Surah Al-Anbiya Ayat 89)

“Ya Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami isteri-isteri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami insan bagi orang-orang yang bertakwa.” (Surah Al-Furqan Ayat 74)

"Ya Tuhanku, sungguh tulangku sudah lemah dan kepalaku dipenuhi uban, dan aku tidak pernah kecewa bagi berdoa kepadaMu, ya Tuhanku. Dan sungguh, aku khuatir pada keluarga sepeninggalanku dan isteriku seorang yang mandul. Maka anugerahilah aku seorang anak daripada sisi-Mu..."
(Surah Maryam ayat 4-5)