Wednesday, May 11, 2011

First time buat blog

Orang lain ada blog aku pun sibuk la nak try2 buat gak..tak derlah orang kater aku ketinggalan zaman hehe..Dah lama dah nak buat asyik tangguh2 jer (sebenarnyer tak geti hikhik)..then en suami kater buat la daripada duk atas katil asyik ngadap pesbuk jer..yerlah tak ada benda lain nak buat..en suami bz..

Macam nie upernyer bercakap sorang2 sambil menulis mencari idea hahahaha... takperlah kalo tak ada orang nak baca pun tak kesahlah janji aku nak tulis aper2 lah citer pasal aku kat sini..uwaaaaa~~ Tapi kalo ada kawan2 ker sedara mara ker yang terbaca sila2 lah komen blog aku nie yer..bagi idea yang bernas supaya aku improve lagi..sok2 boleh terus jadi blogger..

Wah.. tak sabar nak suruh en suami tgk blog aku nie..kalo sudi lah die nak tgk..aku boleh create sendiri  tanpa diajar pun..selama nie asyik baca orang lain punyer blog jer..tengok aku dah ada blog sendiri!!! ok cukuplah untuk malam nie..

No comments:

“Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik,sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) do’a permohonan” (Surah Ali-Imran Ayat 38)

''Wahai Tuhan Kami, jangan kau biarkan daku seorang diri dengan tidak meninggalkan zuriat dan kaulah jua sebaik-baik mewarisi. "
(Surah Al-Anbiya Ayat 89)

“Ya Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami isteri-isteri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami insan bagi orang-orang yang bertakwa.” (Surah Al-Furqan Ayat 74)

"Ya Tuhanku, sungguh tulangku sudah lemah dan kepalaku dipenuhi uban, dan aku tidak pernah kecewa bagi berdoa kepadaMu, ya Tuhanku. Dan sungguh, aku khuatir pada keluarga sepeninggalanku dan isteriku seorang yang mandul. Maka anugerahilah aku seorang anak daripada sisi-Mu..."
(Surah Maryam ayat 4-5)